Buffé

Enklare Buffé

Per person

  • Marinerad kycklingfilé med curry- och chiliglace
  • BBQ-marinerad fläskfilé
  • Potatissallad
  • Couscoussallad
  • Blandade tillbehör
  • Rhode Island och vitlökssås
  • Nybakat bröd  och smör

Vegetarisk Buffé

Per person

  • Grönsakspaj med örtdressing
  • Couscoussallad med honung
  • Marinerad quornfilé
  • Fransk potatissallad
  • Grönsaksbiffar med chilicrème
  • Pastasallad
  • Nybakat bröd och smör
  • Ostbricka med två sorters ost samt vindruvor och kex

Mixad Buffé

Per person

  • Ballotine på kyckling med färskost och spenat, serveras med salsa på tomat, chili och lök
  • Sotad, rimmad laxfilé med hovmästarsås, ägg, sparris och citron
  • Lammrostbiff med pepparrotskräm samt tomat- och vaniljmarmelad
  • Marinerad zuccini/gurka/lök/sallad
  • Citronmarinerade rotfrukter
  • Nybakat bröd och smör

Fisk och Skaldjursbuffé

Per person

  • Gremolata (persilja, citron, vitlök, olivolja) marinerade blåmusslor med aioli och vitlöksbröd
  • Räkor med skal serveras med nyslagen majonnäs och citron
  • Inkokt färsk lax, marinerad grönsaksspagetti, fänkålssallad, picklad rödlöksmajonnäs och citron 
  • Fisk- och skaldjurspaté serveras med marinerad bladspenat, romsås, sparris, ägg och citron
  • Nybakat bröd och smör 
  • Crème Brûlée serveras med vaniljmarinerade bär

Köttbuffé

Per person

  • Vitello tonato (rostbiff på kalv) serveras med tonfisk- och kaprisdressing, persilja och rostad lök
  • Bresola med rostade nötter, torkad frukt samt dressing på honung och vinäger
  • Klassisk tartar på oxfilé (senap, kapris, lök) serveras med äggula och rostad baguette
  • Marinerad kycklingfilé (chili, curry, paprika) serveras med ugnsrostade rotfrukter
  • Sallad på ångad blomkål samt äpple, oliver och lök med vinegrette
  • Syltad rödlök
  • Potatissallad
  • Mixade tillbehör
  • Nybakat bröd och smör 
  • Ostbricka med två sorters ost samt vindruvor och kex