Fisk och Skaldjursbuffé
Per person
- Gremolata (persilja, citron, vitlök, olivolja) marinerade blåmusslor med aioli och vitlöksbröd
- Räkor med skal serveras med nyslagen majonnäs och citron
- Inkokt färsk lax, marinerad grönsaksspagetti, fänkålssallad, picklad rödlöksmajonnäs och citron
- Fisk- och skaldjurspaté serveras med marinerad bladspenat, romsås, sparris, ägg och citron
- Nybakat bröd och smör
- Crème Brûlée serveras med vaniljmarinerade bär
Köttbuffé
Per person
- Vitello tonato (rostbiff på kalv) serveras med tonfisk- och kaprisdressing, persilja och rostad lök
- Bresola med rostade nötter, torkad frukt samt dressing på honung och vinäger
- Klassisk tartar på oxfilé (senap, kapris, lök) serveras med äggula och rostad baguette
- Marinerad kycklingfilé (chili, curry, paprika) serveras med ugnsrostade rotfrukter
- Sallad på ångad blomkål samt äpple, oliver och lök med vinegrette
- Syltad rödlök
- Potatissallad
- Mixade tillbehör
- Nybakat bröd och smör
- Ostbricka med två sorters ost samt vindruvor och kex